Merken Blanke

U zoekt een technisch hulpmiddel

Stuur ons uw gegevens of maak een afspraak!

Hier starten

Blanke

Algemeen:
De Duitse firma Blanke, die meer dan 65 jaar op de markt aanwezig is, ontwikkelde gedurende meerdere decennia productsystemen voor de tegelzetter. Blanke gaat steeds op zoek naar innovatieve oplossingen waardoor hun assortiment constant aangepast wordt aan de noden van de markt. 


Producten:
Profielen: Als producent biedt de in Duitsland gevestigde firma een breed en diep assortiment hoogwaardige en veelal innovatieve profielen voor de tegelzetter aan. Het merendeel van de profielen kan zelfs standaard in 3 meter lengte geleverd worden.

Afwateringssystemen: met Blanke-DIBA-LINE+ biedt Blanke een revolutionair lineair afvoersysteem met een geringe inbouwhoogte van 54 mm aan waarop de afdichting, Blanke-DIBA reeds in de fabriek wordt aangebracht. Als Blanke DIBA-LINE+ wordt deze lineaire afvoer samen met verschillende afsluitprofielen, Blanke AQUA-KEIL, Blanke AQUA-KEIL Wand, Blanke AQUA- Keil Glas en Blanke AQUA-DEKO als systeem voor het afwerken van barrière vrije douches aangeboden. Een uniek systeem waarmee Blanke de trend wederom treft.

Balkons en terrassen: met de Blanke-Balkonsystemen heeft U voor elk balkon en terras de juiste producten.

Vloersystemen- en componenten: met Blanke-PERMATOP heeft Blanke een modern vloerverwarmings- en koelsysteem ontwikkeld en op de markt gebracht. Eenvoudig en snel te plaatsen, een korte reactietijd bij zowel in- als uitschakelen, een bijzonder geringe systeemhoogte van slechts 30 mm en een voorbeeldige energiezuinigheid zijn slechts enkele van de voordelen die Blanke-PERMATOP zowel de particuliere alsook de professionele gebruiker te bieden heeft. Voor het ontkoppelen van tegelbekleding heeft Blanke met Blanke-SECUMAT en Blanke-PERMAT maar liefst twee verschillende producten in het assortiment. Hierdoor kunnen we met standaard producten “maatwerk-oplossingen” aanbieden.

Top