Merken Desvres (Tech.)

U zoekt een technisch hulpmiddel

Stuur ons uw gegevens of maak een afspraak!

Hier starten

Desvres

Algemeen:
Desvres is een France producent van tegellijmen en voegmortels. Dankzij hun complete gamma kunnen zij elke professionele plaatser oplossingen bieden tijdens het tegelzetten. Zowel tijdens de voorbereiding van de ondergrond, het verlijmen van de tegel als het afwerken van de voegen.

Producten:
Geluidsisolatiesystemen onder tegelwerk

Ontkoppelingsproducten: Dit speciaal ontwikkelde systeem creëert een sliblaag die zorgt dat de spanningen door uitzetting en krimp van de ondergrond niet op het hechtvlak worden overgedragen. Het is tevens een oplossing voor het plaatsen van grootformaat tegels op vloeren met vloerverwarming.

Primers en toeslagmiddelen: DESVRES biedt professionals in de bouw een volledig assortiment primers, om een te poreuze of te gesloten ondergrond voor te bereiden vóór het aanbrengen van een egalisatiemortel of om bij renovatiewerkzaamheden de hechting te verbeteren voor het verlijmen van tegels op een oude ondergrond. Deze producten zonder oplosmiddelen zijn onontvlambaar, bieden hoge prestaties, een eenvoudige verwerking en zijn milieuvriendelijk.

Egalisatieproducten: Het assortiment egalisatieproducten van DESVRES biedt oplossingen voor de meest veeleisende situaties. Zo biedt men oplossingen voor een gladde, verzorgde afwerking, voor het bijwerken van grote dikteverschillen, voor toepassingen bij renovatiewerkzaamheden, enz.

Waterdichting DESVRES ontwikkelt nieuwe oplossingen voor een optimale waterwering en waterdichtheid van de ondergrond voordat de tegels worden geplaatst en biedt tegelzetters een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit. Zowel voor privéruimtes (badkamers) als collectieve ruimtes (grootkeukens, zwembaden, reservoirs, enz.) beschikt men over het geschikte product dat aan alle technische voorwaarden voldoet en garant staat voor een duurzaam resultaat.

Tegellijmen: De tegellijmen van DESVRES beantwoorden aan de kwaliteitseisen van de ISO 9001-norm en beschikken over Europese certificatie. Ze zijn ontwikkeld en samengesteld met het oog op hoge prestaties, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Hun R&D-afdeling heeft stofvrije en VOS-uitstootvrije producten ontwikkeld die de werkomstandigheden van tegelzetters verbeteren. Standaard of aangemaakt met een harstoevoeging voor uitstekende prestaties (flex). Desvres biedt een oplossing voor de verlijmde plaatsing van elk type en formaat keramische bekleding op de meeste ondergronden, in nieuwbouw en renovatie.

Voegmortels: De mengklare of gebruiksklare voegproducten van DESVRES leveren een gladde, verzorgde afwerking van uw tegelwerk op, zonder kleurafwijkingen. Eenvoudig aan te brengen en te reinigen. Ze zijn beschikbaar in een versie voor smalle voegen en één voor brede voegen en in verschillende kleuren. Dankzij deze drie typen voegproducten (pasta-, poeder- en epoxyvoegen) vindt u een geschikte oplossing voor alle eisen en voorwaarden van uw project.

Gereedschap: Desvres biedt een uitgebreid assortiment gereedschappen en reinigingsproducten aan, speciaal voor tegelzetters.

Top