Over ons Veel meer dan tegels

Veel meer dan tegels

Met meer dan veertig jaar vakmanschap is Inter- Ceram één van de grootste Belgische importeurs van keramische vloer- en wandtegels.

Onze marktkennis en ervaring staan garant voor de deskundige begeleiding van uw project. Door onze expertise, kennis van de materialen en het ruime, gevarieerde assortiment kunnen we vlot inspelen op uw behoeften.

Een uitgelezen collectie, vakkundige adviseurs en een onvervalste gastvrijheid: welkom bij Inter- Ceram!

U kan ons bezoeken in onze 3 showrooms. Wij nodigen U graag uit om een kijkje te komen nemen en zich te laten adviseren in één van onze toonzalen.

Wat bieden we?

Oplossingen voor de meest uiteenlopende ruimtes en gebouwen... Inter- Ceram beschikt over een uitgebreid gamma aan formaten en kleuren.

U kan bij ons terecht voor alle tegels en ontwerpen die uw woning tot een comfortabele en harmonieuze ruimte maken: eender welke stijl, uw badkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken, terras en zelfs garage worden door ons voorzien van de juiste vloer of wandtegel.

Grotere ruimtes waar meer mensen samenkomen, brengen andere esthetische aandachtspunten en technische vereisten met zich mee. Bedrijfsgebouwen, kantoren, toonzalen, winkelgalerijen: voor elk interieur leveren we een op maat gesneden oplossing.

Publieke ruimtes, plaatsen waar dagelijks honderden tot duizenden mensen gebruik van maken, stellen de kwaliteit van wand- en vloertegels zwaar op de proef. Zwembaden, ziekenhuizen, rusthuizen, stations, een luchthaven? U vraagt, wij zoeken een oplossing.

Ons assortiment

Ons assortiment vloer- en wandtegels en mozaïeken is een zorgvuldige selectie uit het aanbod van internationale tegelfabrikanten. Het gaat om multi-materialen in combinatie met marmer, natuursteen, glas, keramiek en metalen. Toonaangevende merken zoals Buchtal, Caesar, Cinca, Desvres, Fondovalle, Graniti Fiandre, Winckelmans, ... worden door ons exclusief in België verdeeld.

Wij beschikken ook over een volledig gamma technische hulpmiddelen. Voor elke tegel hebben we de bijpassende lijm, een voegspecie en het aangepaste onderhoudsproduct.

Service op maat gesneden

Het gaat niet over ons, het gaat over u. We luisteren naar uw wensen en voorkeuren en peilen waar u naartoe wil. We denken met u mee om die wensen vorm te geven en begeleiden u in uw zoektocht naar een harmonieuze sfeer in uw interieur. Maar ook daarna laten we u niet aan uw lot over. Zorg en nazorg zijn bij ons een zekerheid.

Top