Over ons Nieuws

Promo

De serie Louisiane is tijdloos en geschikt voor zowel individuele toepassingen als voor publieke plaatsen zoals scholen, winkels, rusthuizen, ...

Deze ongeglazuurde tegel is prijs kwaliteit heel sterk en met zijn drie kleuren biedt hij ook voor elk wat wils aan. Want ‘des gouts et des couleurs on ne discute pas’.

Nieuwe realisatie

Het Kortrijkse designhotel 'PARKHOTEL' opende recent een nieuw wellnesscenter met zwembaden, sauna en terras.

Alle vloeren en wanden zijn uitgevoerd in collectie Novoceram Vals.

Het architectenbureau Adins-Van Looveren koos voor deze collectie geïnspireerd op de natuursteen 'les pierres Vals' uit Zwitserland.

Trend

'Xtra large tegels' in marmer en betonlook zijn nieuwe trend in de tegelsector. Slijtvast, vlekbestendig en makkelijk te reinigen, door de kleine voegen. Verscheidene toepassingen zijn mogelijk bijv. geventileerde gevels, muur- en vloerbekleding.

Maximum Extralite, de nieuwe collectie van Fiandre in het innovatieve formaat van 300 x150 cm combineert de klassieke kenmerken van een topklasse porcellanato met hoogwaardige eigenschappen als kracht, lichtheid, flexibiliteit en buigzaamheid.

Maximum staat voor maximale vrijheid op gebied van design. Enerzijds zorgen de grote platen voor een drastische vermindering van onderbrekingen in de eenheid van het ontwerp. Anderzijds zorgt dit brede gamma voor een grote veelzijdigheid die voldoet aan de meeste technische eisen.

The Art of Tiles

Inter-Ceram pakte donderdag 4 september 2014 uit met een prestigieuze kunstwandeling doorheen de wereld van Inter-Ceram, een creatieve beleving met keramische tegels en inspirerende kunstvormen. Hiervoor opende éénmalig en uitzonderlijk het recent gerestaureerde kasteel Beaulieu zijn deuren.

Top